Μακιγιάζ

Υπάρχουν κάποιες ειδικές περιπτώσεις, όπου χρειάζεται να δείχνετε άψογες και λαμπερές όπως ο γάμος σας, μια βάπτιση ή κάποια άλλη εκδήλωση.

Το Kallisto spa φροντίζει να έχετε τέλεια κάλυψη στο πρόσωπο, να έχετε ένα μακιγιάζ που να ταιριάζει και να κολακεύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και το κυριότερο εφαρμόζει ένα μακιγιάζ που δεν θα αλλοιωθεί γρήγορα.

Οι υπηρεσίες μακιγιαζ, που παρέχονται στον χώρο μας, περιλαμβάνουν:

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑ ΦΡΥΔΙΩΝ

Το σχήμα των φρυδιών είναι πολύ σημαντικό για να επιτευχθεί ένα ωραίο και έντονο βλέμμα. Στο Kallisto spa  ακολουθούμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και σχηματίζουμε τα φρύδια σας,ομορφαίνοντας όλο σας το πρόσωπο.

ΒΑΦΗ ΦΡΥΔΙΩΝ ΚΑΙ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

Αλλαγή και τόνωση του φυσικού χρώματος των φρυδιών σας ή των βλεφαρίδων σας. Σίγουρα θα ανακαλύψετε το χρώμα που σας ταιριάζει.

ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΒΡΑΔΙΝΟ

Το βραδινό μακιγιάζ λόγω του τεχνητού φωτισμού πρέπει να είναι λαμπερό και εντυπωσιακό. Γι’αυτό τονίζουμε τα δυνατά σας σημεία, καθώς αυτά είναι που θα σας χαρίσουν επιπλέον βλέμματα θαυμασμού.

ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΝΥΦΗΣ

Κάθε γυναίκα θέλει να νιώθει ξεχωριστή, όμορφη και λαμπερή την πιο σημαντική ημέρα της ζωής της. Το μακιγιάζ είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για να ολοκληρωθεί η εικόνα μιας υπέροχης νύφης. Το νυφικό μακιγιάζ  θα πρέπει να σας αντιπροσωπεύει απόλυτα, να ταιριάζει στο στυλ σας, στα χρώματα σας, στην επιδερμίδα σας, και να προσαρμόζεται ανάλογα την εποχή. Το Kallisto spa είναι εδώ για εσάς.

ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΒΑ

Έχοντας επιλέξει το στυλ και τα χρώματα του μακιγιάζ σας, κάνουμε όλο το μακιγιάζ από την αρχή όπως θα είναι ακριβώς το μακιγιάζ της ημέρας του γάμου, και κάνουμε τις τελευταίες επεμβάσεις ή τροποποιήσεις αν κρίνεται απαραίτητο, με αποτέλεσμα να έχετε την τέλεια εικόνα.

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΦΡΥΔΙΩΝ
6.00€
ΣΧΗΜΑ ΦΡΥΔΙΑ
10.00€
ΒΑΦΗ ΦΡΥΔΙΑ
10.00€
ΒΑΦΗ ΒΛΕΦΑΡΙΔΑΣ
15.00€
ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΒΡΑΔΙΝΟ
30.00€
ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΝΥΦΗΣ
130.00€
ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΒΑ
20.00€