ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Περιποίηση προσώπου

Ο οργανισμός του ανθρώπου δεν είναι τίποτε άλλο από τεράστιες ομάδες κυττάρων. Το κύτταρο αποτελεί έναν αυτόνομο ζωντανό οργανισμό που αποτελείται από τον πυρήνα και το κυτταρόπλασμα. Ειδικότερα, εκτός του ότι μεταβιβάζει τα κληρονομικά χαρακτηριστικά συγχρόνως  δίνει και όλες τις εντολές για την εύρυθμη λειτουργία του. Το κυτταρόπλασμα είναι το περιβάλλον όπου παράγονται διάφορες ειδικές ουσίες για να επιτυγχάνεται η σωστή λειτουργία του κυττάρου.

Τα κύτταρά μας κατά τη διάρκεια της ζωής τους χάνουν την ενέργεια τους με αποτέλεσμα τη μειωμένη παραγωγή κολλαγόνου και πρωτεϊνών. Η αναπαραγωγή των κυττάρων του δέρματος και η εσωτερική ενυδάτωση τους αρχίζει να επιβραδύνεται. Η μόλυνση του περιβάλλοντος, ο ήλιος, το κάπνισμα, το αλκοόλ επιτείνουν αυτό το καταστροφικό αποτέλεσμα. Έτσι το δέρμα μας  γίνεται θαμπό, ξηρό, λεπτό, με ρυτίδες, πανάδες, υπερμελαγχρώσεις, ουλές από ακμή κλπ.

Η διαδικασία αποκατάστασης

 Το σύστημα dermalogica αναγνωρίζει ότι το δέρμα είναι ζωντανός οργανισμός με αμφίδρομες λειτουργίες. Χρειάζεται καθημερινή συστηματική περιποίηση για να αποκαθιστάται και να διατηρείται η υγεία. Τα προβλήματα που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε είναι:

  1. Μείωση του μεγέθους των πόρων
  2. Αντιμετώπιση της ακμής
  3. Ρύθμιση της υπερπαραγωγής σμήγματος
  4. Ελάττωση των λεπτών ρυτίδων
  5. Αύξηση της ελαστικότητας
  6. Δημιουργία ομοιόμορφου χρωματισμού
  7. Ελάττωση των κηλίδων και των υπερμελαγχρώσεων του    δέρματος
  8. Αύξηση της ενυδατικής ικανότητας του δέρματος
  9. Αύξηση της ανθεκτικότητας του σε εξωτερικούς παράγοντες

Το σύστημα dermalogica χρησιμοποιεί υποαλλεργικά προϊόντα δραστικών φαρμακευτικών ουσιών, όπως retin Α, σύμπλοκα οξέων, licorice, bearberry, (λευκαντικές ουσίες), συνδυασμένες με βιομοριακούς παράγοντες οι οποίοι βοηθούν στην αποτελεσματική διείσδυση σε συνδυασμό με όξινους παράγοντες. Η βιοδιαθεσιμότητα των δρώντων συστατικών είναι αυτό που κάνει την θεραπεία πιο αποτελεσματική από τα κοινά προϊόντα.

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Ενισχυμένα gel ενυδάτωσης ανάλογα τον τύπο του δέρματος απλώνονται στο πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ και με απαλό ιονισμό, διεισδύουν μέχρι τα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Έτσι το πρόσωπο ενυδατώνεται και ανακτά μια νέα λαμπερή ομορφιά.

ΟΞΥΓΟΝΩΣΗ

Μια θεραπεία με ορατά και μεγάλης διάρκειας αποτελέσματα που γεμίζει το δέρμα με ευεξία. Η θεραπεία αυτή διεγείρει τα κύτταρα της επιδερμίδας, σφίγγει τους ιστούς και καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, βελτιώνοντας έτσι την οξυγόνωση των κυττάρων.

PEELING

Με τη θεραπεία του peeling, που μπορεί να εφαρμοστεί μόνο σε ινστιτούτο αποκολλούνται απαλά τα νεκρά κύτταρα και παρακινείται η δημιουργία νέων κυττάρων προάγοντας την ελαστικότητα του δέρματος.

ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Με τη θεραπεία αυτή ελαττώνονται αισθητά οι λεκέδες και τα μαύρα στίγματα από το πρόσωπο και το λαιμό που μπορεί να έχουν προκληθεί από τον ήλιο ή την εγκυμοσύνη.

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Μια θεραπεία που μέχρι τώρα δε γινόταν χωρίς την παρουσία γιατρού αφού ήταν ενέσιμη. Μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα και ανώδυνα εντελώς έχοντας τα ίδια αποτελέσματα. Με τη βοήθεια ενός μηχανήματος το οποίο διεισδύει κάθε υδατοδιαλυτό δρών συστατικό, όπως το υαλουρονικό οξύ.

Πρόκειται για μια θεραπεία που προλαμβάνει τη μείωση του δερματικού τόνου, που μπορεί να μειώσει ή ακόμα και να εξαλείψει τις ρυτίδες. Χωρίς τη χρήση ενέσεων ή την πρόκληση της παραμικρής δυσφορίας, μια άρτια συντονισμένη ευχάριστη θεραπευτική αγωγή ικανή να χαρίσει στο δέρμα σας όλα όσα χρειάζεται.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΜΗΣ – ΟΥΛΕΣ

Χρησιμοποιώντας προϊόντα από βότανα έχουμε θεαματικά αποτελέσματα και σε δύσκολες περιπτώσεις ακμής βελτιώνοντας ακόμα και τις ουλές του προσώπου.

ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Με τη χρήση laser τρίτης γενιάς Nd:Υag σε συνδυασμό με τη συσκευή έντονου παλμικού φωτός (φωτοαποτρίχωση) έχουμε σαν αποτέλεσμα την επίτευξη της μόνιμης απαλλαγής από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος κι αν χρειαστεί γρήγορα και ανώδυνα.