Αποτρίχωση

Οι τρίχες προστατεύουν από το κρύο, ρυθμίζουν την θερμοκρασία μας και είναι το υδρολιπιδικό φίλτρο του δέρματος. Όλες οι τρίχες αποτελούνται από την κερατίνη, μια σκληρή πρωτεΐνη από την οποία αποτελούνται και τα νύχια μας. Κάθε τρίχα βγαίνει μέσα από ένα πόρο, στη βάση του οποίου υπάρχει μια ομάδα κυττάρων που ρυθμίζει το κολλαγόνο. Μεγαλώνοντας η τρίχα, οδηγεί την απαραίτητη υγρασία προς την επιφάνεια της επιδερμίδας και συγκρατεί τις οσμές.

Ωστόσο, η τριχοφυΐα σε ανεπιθύμητες περιοχές είναι πραγματικός εχθρός για μια άψογη εμφάνιση. Στην Αρχαία Αίγυπτο ένα άτριχο σώμα αποτελούσε πρότυπο ομορφιάς, νεότητας και αθωότητας. Έτσι και σήμερα το απαλό και βελούδινο δέρμα αποτελεί συστατικό για τη συνταγή ομορφιάς κάθε γυναίκας.
Η αποτρίχωση είναι μέρος της σύγχρονης φροντίδας ομορφιάς, τόσο για τις γυναίκες, όσο και για τους άνδρες.

Το Kallisto spa σας βοηθά να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και να αποκτήσετε ένα απαλό και βελούδινο δέρμα. Οι υπηρεσίες αποτρίχωσης, που παρέχονται στο χώρο μας, περιλαμβάνουν:

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER

Το laser είναι η πλέον μόνιμη μέθοδος αποτριχωσης. Σε 5 με 7 συνεδρίες, έχουμε λύσει το πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυϊας μια για πάντα.

Αναλυτικότερα, το laser αποδίδει ενέργεια που απορροφάται από τον θύλακα της τρίχας και στη συνέχεια μετατρέπεται σε θερμότητα. Η θερμότητα αυτή καταστρέφει την τρίχα σε περίπου 1/1000 του δευτερολέπτου! Το laser εφαρμόζεται σε όλα τα σημεία του σώματος και του προσώπου και έχει αποτέλεσμα σε όλα τα είδη των τριχών. Η θεραπεία laser είναι πρακτικά ανώδυνη.

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΚΕΡΙ

Το κερί είναι από τις πιο αποτελεσματικές και ασφαλείς μεθόδους αποτρίχωσης. Αποτελεί προσωρινή μέθοδο αποτρίχωσης. Το κερί περιέχει μέλι και 100% παρθένο ελαιόλαδο. Αφαιρεί εύκολα την τρίχα, μειώνει τον ερεθισμό, αφήνοντας μια αίσθηση απαλότητας στο δέρμα. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα το κερί σε όλες τις επιφάνειες του σώματος, ακόμα και στις ευαίσθητες περιοχές, όπως το μπικίνι και οι μασχάλες.

ΡΙΖΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Με τη μέθοδο της θερμόλυσης, διοχετεύεται, μέσω μίας πολύ λεπτής αποστειρωμένης βελόνας, ένα είδος ηλεκτρικού ρεύματος υψηλής συχνότητας για δύο δευτερόλεπτα στον θύλακα της τρίχας, η οποία στη συνέχεια αφαιρείται πανεύκολα με ένα τσιμπιδάκι.  Τα αποτελέσματά της είναι μόνιμα και χρησιμοποιείται κυρίως για μικρές περιοχές. Στο έμπειρο κέντρο αισθητικής, Kallisto spa, μπορείτε να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυία.

ΡΙΖΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ (ΑΝΑ 10')
15.00€
ΚΕΡΙ ΜΟΥΣΤΑΚΙ
5.00€
ΚΕΡΙ ΠΗΓΟΥΝΙ
5.00€
ΚΕΡΙ ΠΑΡΕΙΕΣ
8.00€
ΚΕΡΙ ΛΑΙΜΟΣ
10.00€
ΚΕΡΙ ΠΟΔΙΑ
25.00€
ΚΕΡΙ ΓΛΟΥΤΟΙ
10.00€
ΚΕΡΙ ΜΗΡΟΙ
12.00€
ΚΕΡΙ ΓΑΜΠΕΣ
12.00€
ΚΕΡΙ ΜΠΙΚΙΝΙ
10.00€
ΚΕΡΙ ΜΠΙΚΙΝΙ BRAZIL
15.00€
ΚΕΡΙ ΠΟΔΙΑ & BRAZIL ΜΠΙΚΙΝΙ
35.00€
ΚΕΡΙ ΜΑΣΧΑΛΗ
6.00€
ΚΕΡΙ ΧΕΡΙΑ
10.00€
ΚΕΡΙ ΜΕΣΗ
10.00€
ΚΕΡΙ ΠΛΑΤΗ (WOMAN)
10.00€
ΚΕΡΙ ΚΟΙΛΙΑ - LINE
6.00€
ΚΕΡΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΟΙΛΙΑ
10.00€
ΚΕΡΙ ΣΤΕΡΝΟ (ΑΝΔΡΑΣ)
20.00€
ΚΕΡΙ ΠΛΑΤΗ (ΑΝΔΡΑΣ)
25.00€
ΚΕΡΙ ΠΟΔΙΑ (ΑΝΔΡΑΣ)
28.00€