Αποτρίχωση λέιζερ

Το KALLISTO SPA είναι το πλέον αξιόπιστο στο χώρο του Laser και της θεραπείας κατά της υπερτρίχωσης. Ήρθε η ώρα να χαρείτε τα οφέλη της μόνιμης αποτρίχωσης, αποκτώντας βελούδινο δέρμα.

Το κόστος πλέον δεν είναι απαγορευτικό για να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο πρόσωπο, στο άνω χείλος (μουστάκι), στις μασχάλες, στην κοιλιά, στα πόδια, στην πλάτη και οπουδήποτε στο σώμα υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.Το laser εφαρμόζεται σε όλα τα σημεία του σώματος και του προσώπου και έχει αποτέλεσμα σε όλα τα είδη των τριχών.

Χρησιμοποιώντας Laser 4ης γενιάς, εφαρμόζονται ανώδυνες και ασφαλείς θεραπείες, ελαχιστοποιώντας τις επιπλοκές.  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, με εμπειρία στον χώρο του Laser, εξατομικεύει τις παραμέτρους του Laser ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της επιδερμίδας, την υφή και την ποιότητα της τρίχας. Με το νέο, τελευταίας τεχνολογίας, διοδικό Laser Spirit 918, οι θεραπείες ολοκληρώνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πώς γίνεται η θεραπεία με laser;

Το laser αποδίδει ενέργεια που απορροφάται από τον θύλακα της τρίχας και στη συνέχεια μετατρέπεται σε θερμότητα. Η θερμότητα αυτή καταστρέφει την τρίχα σε περίπου 1/1000 του δευτερολέπτου!

Ποια είναι τα οφέλη & τα πλεονεκτήματα της αποτρίχωσης με laser;

 • Ελάχιστος πόνος: Η διαδικασία είναι σχεδόν ανώδυνη, καθώς την ώρα που εστιάζει η δέσμη του λέιζερ στον θύλακα της τρίχας, ταυτόχρονα απελευθερώνει παγωμένο αέρα με αποτέλεσμα να μην νιώθετε τίποτα, εκτός ίσως από ένα μικρό τσίμπημα σε κάποια σημεία. Σε σύγκριση με άλλες μεθόδους αποτρίχωσης, όπωες το κερί, η αποτρίχωση με laser είναι μία από τις πιο ανώδυνες μεθόδους.
 • Ακρίβεια: Τα laser στοχεύουν επιλεκτικά στις περιοχές με σκληρές τρίχες, αφήνοντας το υπόλοιπο δέρμα άθικτο, αφού δεν δημιουργούν τραυματισμούς ή θυλακίτιδα, όπως το ξυράφι.(το laser εχει επισης την δυνατοτητα να καυτηριαζει την περιοχη οπου εκτελειτε και σαν αποτελεσμα να εξαφανιζονται σπυρακια που ειχαν δημιουργηθει κ ετσι αφηνει την περιοχη βελουδινη)
 • Ταχύτητα: Κάθε παλμός του λέιζερ καταστρέφει πολλές τρίχες ταυτόχρονα. Ο χρόνος συνεδρίας για τις τρίχες στο άνω χείλος είναι μόλις 5 λεπτά, ενώ για τα πόδια απαιτούνται 30 με 60 λεπτά.
 • Μόνιμο αποτέλεσμα: Προσφέρει ριζική αποτρίχωση, που δεν μπορούν να προσφέρουν οι υπόλοιπες μέθοδοι.
 • Προσιτό κόστος: Με τις "παραδοσιακές" μεθόδους αποτρίχωσης δεν εξοικονομείτε ούτε χρόνο, ούτε χρήματα, συγκριτικά με την ριζική αποτρίχωση με Laser, μέσα σε βάθος χρόνου. Για παράδειγμα, η κάθε συνεδρία μουστάκι κοστίζει 30€, ενώ αν αγοράσετε πακέτο συνεδριών οι τιμές μειώνονται.
 • Ορατό αποτέλεσμα από την πρώτη εφαρμογή: Για το συνολικό αποτέλεσμα, ο αριθμός των συνεδριών καθορίζεται από διάφορους παράγοντες, όπως για παράδειγμα ότι οι μαύρες τρίχες ανταποκρίνονται καλύτερα από τις ανοιχτόχρωμες. Ωστόσο υπάρχει ορατή και μεγάλη διαφορά από την πρώτη συνεδρία. Για ολοκληρωμένη θεραπεία, συνήθως σε περιοχές όπως πόδια - μπικίνι - μασχάλες και χέρια χρειάζονται περίπου 5-7 φορές.

Σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται η θεραπεία laser;

 • Στην πρόληψη επανεμφάνισης της κύστης κόκκυγος
 • Στη θεραπεία θυλακίτιδας που οφείλεται κατ’ εξοχήν σε τριχοφυΐα
 • Στη θεραπεία δυσχρωμιών που εμφανίζονται είτε λόγω ορμονικών διαταραχών είτε λόγω υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο.

Ποιες είναι οι πιθανές επιπλοκές;

Η θεραπεία laser είναι πρακτικά ανώδυνη. Ενδέχεται να παρατηρηθεί κάποιος ερεθισμός του δέρματος που μπορεί να διαρκέσει από μια ώρα μέχρι λίγα εικοσιτετράωρα. Επίσης, σπάνια παρατηρείται κάποιος υποχρωματισμός ή υπέρχρωση του δέρματος, γι’ αυτό και θα πρέπει να αποφεύγεται η ηλιοθεραπεία αμέσως μετά τη θεραπεία.

Στη διάρκεια της λειτουργίας μας και έχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στη θεραπεία της υπερτρίχωσης με laser, διαπιστώθηκε ότι τα αποτελέσματα είναι καλύτερα:

 •     Σε περιοχές λιγότερο ορμονοεξαρτώμενες (πχ. πόδια, μπικίνι, μασχάλες, παρειές)
 •     Σε περιοχές που προηγουμένως δεν έχει χρησιμοποιηθεί άλλη μέθοδος.
 •     Σε άτομα που συνδυάζουν ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και σκούρα τριχοφυΐα


Να τονίσουμε ότι με το laser 4ης γενιάς, δουλεύουμε και τους καλοκαιρινούς μήνες, σε μαυρισμένο δέρμα χωρίς το φόβο εγκαύματος καθώς επίσης και σε ανοιχτόχρομες τρίχες με ορατά αποτελέσματα.