Σπα

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής δημιουργεί πίεση, στρες και έλλειψη χρόνου σε όλους μας. Οι απαιτήσεις διαρκώς αυξάνονται και η ανάγκη για χαλάρωση και έξοδο, έστω και για λίγο, από το άγχος της καθημερινότητας αποκτά όλο και μεγαλύτερη σημασία.

Χαρίστε, λοιπόν, στον εαυτό σας τα μοναδικά αποτελέσματα των θεραπειών του SPA με θαλάσσια φύκια, ιαματικές λάσπες και αιθέρια έλαια, χαλαρώστε στο Hammam και απολαύστε την αίσθηση του jet spa.  Στο Kallisto spa οι υπηρεσίες, που προσφέρονται, περιλαμβάνουν:

HAMAM

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 30 λεπτά

ΚΟΣΤΟΣ 5 ευρώ

Η υγρή έκδοση της σάουνας δεν αποτελεί μόνο ένα δωμάτιο με ατμούς, αλλά ένα μοναδικό τρόπο νευρομυϊκής χαλάρωσης, ευεργετικό για το δέρμα αλλά και την διάθεση.

SAUNA

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 30 λεπτά

ΚΟΣΤΟΣ 5 ευρώ

Η sauna αποτελείται από ένα ξύλινο θάλαμο και η θερμοκρασία της  φτάνει τους 35-39οC και είναι ο απόλυτος τρόπος  χαλάρωσης και ευεξίας για όλο μας το σώμα.

JACUZZI

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 30 λεπτά

ΚΟΣΤΟΣ 5 ευρώ

Το jacuzzi είναι πολύ περισσότερο από μία πολυτέλεια. Χαλαρώστε στη θερμαινόμενη πισίνα χωρητικότητας έως και 15 ατόμων, κάνοντας υδρομασάζ.

APO SPA

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 75 λεπτά

ΚΟΣΤΟΣ 40 ευρώ

1,5 ώρα χαλάρωσης με πήλινγκ σώματος, μασάζ με αιθέρια έλαια και ενυδάτωση σώματος.

BODY PEELING

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 20 λεπτά

ΚΟΣΤΟΣ 15 ευρώ

Με το peeling σώματος απομακρύνουμε τα νεκρά κάτταρα από την επιδερμίδα και σαν αποτέλεσμα έχουμε ένα δέρμα υγιές με ωραία αφή.

HOT STONES MASSAGE

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 60 λεπτά

ΚΟΣΤΟΣ 40 ευρώ

Απολαύστε ένα χαλαρωτικό μασάζ με ζεστές ηφαιστειογενείς πέτρες για ευεξεία.

ΣΟΚΟΛΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 75 λεπτά

ΚΟΣΤΟΣ 40 ευρώ

Θεραπεία αποτοξίνωσης και ενυδάτωσης. Γίνεται απολέπιση σε όλο το σώμα και μετά από το μασάζ με αιθέρια έλαια jojoba καλύπτουμε όλο το σώμα με τη μάσκα σοκολάτας.

ΜASSAGE

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 30/60 λεπτά

ΚΟΣΤΟΣ 20/40 ευρώ

Απολαύστε ένα χαλαρωτικό μασάζ σώματος σε prive χώρους με χαλαρωτική μουσική και κεριά.

ΤΑΪΛΑΝΔΕΖΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 60 λεπτά

ΚΟΣΤΟΣ 50 ευρώ

Το  Ταϊλανδέζικο μασαζ είναι μια παραδοσιακή μορφή μασαζ.  Ο δέκτης φορά ελαφρύ ρουχισμό και η μαλαξη στο δάπεδο. Περιλαμβάνει τεχικές μάλαξης, ανατάξεις και αρκετές παθητικές διατάσεις που μοιάζουν με της γιογκα.

JACUZZI 30'
5.00€
HAMAM 30'
5.00€
BODY PEELING
15.00€
APO SPA
40.00€
ΣΟΚΟΛΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
40.00€
HOT STONES MASSAGE
40.00€
RELAX MASSAGE 30'
20.00€
RELAX MASSAGE 60'
40.00€
SOLARIUM
10.00€