Σπα

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής δημιουργεί πίεση, στρες και έλλειψη χρόνου σε όλους μας. Οι απαιτήσεις διαρκώς αυξάνονται και η ανάγκη για χαλάρωση και έξοδο, έστω και για λίγο, από το άγχος της καθημερινότητας αποκτά όλο και μεγαλύτερη σημασία.

Χαρίστε, λοιπόν, στον εαυτό σας τα μοναδικά αποτελέσματα των θεραπειών του SPA με θαλάσσια φύκια, ιαματικές λάσπες και αιθέρια έλαια, χαλαρώστε στο Hammam και απολαύστε την αίσθηση του jet spa.  Στο Kallisto spa οι υπηρεσίες, που προσφέρονται, περιλαμβάνουν:

HAMAM

Η υγρή έκδοση της σάουνας δεν αποτελεί μόνο ένα δωμάτιο με ατμούς, αλλά ένα μοναδικό τρόπο νευρομυϊκής χαλάρωσης, ευεργετικό για το δέρμα αλλά και την διάθεση.

JACUZZI

Το jacuzzi είναι πολύ περισσότερο από μία πολυτέλεια. Χαλαρώστε στη θερμαινόμενη πισίνα χωρητικότητας έως και 15 ατόμων, κάνοντας υδρομασάζ.

APO SPA

1,5 ώρα χαλάρωσης με πήλινγκ σώματος, μασάζ με αιθέρια έλαια και ενυδάτωση σώματος.

BODY PEELING

Με το peeling σώματος απομακρύνουμε τα νεκρά κάτταρα από την επιδερμίδα και σαν αποτέλεσμα έχουμε ένα δέρμα υγιές με ωραία αφή.

HOT STONES MASSAGE

Απολαύστε ένα χαλαρωτικό μασάζ με ζεστές ηφαιστειογενείς πέτρες για ευεξεία.

ΣΟΚΟΛΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Θεραπεία αποτοξίνωσης και ενυδάτωσης. Γίνεται απολέπιση σε όλο το σώμα και μετά από το μασάζ με αιθέρια έλαια jojoba καλύπτουμε όλο το σώμα με τη μάσκα σοκολάτας.

ΜASSAGE

Απολαύστε ένα χαλαρωτικό μασάζ σώματος σε prive χώρους με χαλαρωτική μουσική και κεριά.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Εξειδικευμένη τεχνική μασάζ για όσους ασχολούνται με την έντονη δραστηριότητα. Μασάζ αποκλειστικά στα σημεία, που είναι επιφορτισμένα για άμεσα αποτελέσματα στις επόμενες αθλητικές δραστηριότες και άσκηση.

REIKI

Το Reiki είναι μια εναλλακτική ολιστική θεραπεία για το σώμα, το νου και το πνεύμα του ανθρώπου

JET-SPA
20.00€
JACUZZI 20'
5.00€
HAMAM 20'
5.00€
ΥΔΡΟΜΠΑΝΙΕΡΑ
5.00€
BODY PEELING
15.00€
APO SPA
40.00€
ΣΟΚΟΛΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
40.00€
HOT STONES MASSAGE
40.00€
MASSAGE ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ 15'
15.00€
RELAX MASSAGE 30'
20.00€
RELAX MASSAGE 50'
40.00€
SOLARIUM
10.00€
ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ
20.00€
ΡΕΙΚΙ 30'
20.00€
ΡΕΙΚΙ 60'
40.00€
ΘΕΡAΠΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ 15' & ΡΕΙΚΙ 45'
50.00€